Ми Да Моторс Лого
Ми Да Моторс Возила
Кафетерија и Авто-Перална
Ми ДА Сервисен Центар
Ми Да Рент а Кар Услуга
Ми Да Моторс Контакт
Профил на Ми Да Моторс

Возила


Форд Возила Лого

Главен застапник на Форд возилата во Македонија е Ми-Да Моторс, дел од групацијата Ми-Да.

Со континуирано вложување во квалитет, од 1997 година, кај нас се достапни најновите модели на Форд, по најповолни услови и со достапен сервис.

За информации за Вашиот омилен Форд автомобил, контактирајте нè или посетете нè.

 


Волво Возила Лого

Од 2008 година комплетната понуда на Волво возила е достапна на македонскиот пазар преку главниот импортер Ми-Да Ауто.

Компанијата целосно ги исполнува меѓународните стандардни за квалитет, продажба и постпродажба, за да креира целосно и пријатно искуство за своите клиенти.

За сите информации контактирајте нè и посетете нè.

 


Лада Возила Лого

Ми-Да Ауто е главен импортер, дистрибутер и продавач на Лада автомобилите во Македонија.

Основана во 1994 година, континуирано се подобрува во квалитетот и целокупноста на услугите, со единствена цел – задоволни и лојални клиенти.

Информирајте се за условите, понудата и додатните услуги во нашиот салон или контактирајте нè.

 

 


Помош на Пат

Форма за Тест Возење

Ми Да Рент а Кар

Ми Да Промоции

 

ВОЗИЛА   |   КАФЕТЕРИЈА И АВТО-ПЕРАЛНА   |   СЕРВИС   |   RENT A CAR   |   КОНТАКТ   |   ЗА НАС

(c) Copyright 2009 - MiDa Motors, All Right Reserved.